29 Ekim 2008 Çarşamba

1907 ÜNİFEB Lefter Küçükandonyadis Ligi

Fenebahçe tarihinin efsane isimlerinden Lefter'in isminin verilidiği 1907 ÜNİFEB Lefter Küçükandonyadis Futbol Ligi başlıyor. Lige iki takımla katılan İtü'de takımlar ve kadroları şu şekilde oluşmuştur: İTÜ 1.Kerim Acar 2.Turhan Yalçın 3.Can Kiriş 4.Bekir Altınbüker 5.Orhan Kuşçuoğlu 6.Nihat Sarı 7.Bertan Akkan 8.Taylan Kallı 9.Görkem Önen 10.Turhan Çervatoğlu İTÜ İhtiyar Heyeti 1.Seçkin Çelik 2.Seçkin Özmen 3.Kerem Işıldak 4.Yiğit Arman 5.Burak Berkol 6.Mustafa Güngör 7.Okan Şamiloğlu 8.Uğur Avcı 9.İnanç Gülfidan 10.Burç Kurtoğlu 11.Murat Yiğit 12.Ahmet Mumcuoğlu
28 Ekim günü çekilen kuralar ve fikstürler sonucu takımların grupları ve programları şu şekildedir: (B)asri Dirimlili Grubu: İstanbul Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Üniversitesi Marmara Üni. (1) Yıldız Teknik Üniversitesi (C)ihat Arman Grubu: İstanbul Aydın Üniversitesi İstanbul Üniversitesi İTÜ İhtiyar Heyeti Marmara Üni. (2) Koç Üniversitesi 28 Ekim - 16 Kasım 1.Hafta İTÜ - Marmara (1) İst. Aydın Üniversitesi - İTÜ İhtiyar Heyeti 18 Kasım - 7 Aralık 2.Hafta İTÜ - YTÜ İTÜ İhtiyar Heyeti - İstanbul Üniversitesi 9 Aralık - 28 Aralık 3.Hafta Mİmar Sinan Üniversitesi - İTÜ Koç Üniversitesi - İTÜ İhtiyar Heyeti İTÜ İhtiyar Heyeti - Marmara (2) 2 takımımıza da turnuvada başarılar diliyoruz.İyi olan kazansın :)

Kocaeli Deplasmanında İtü'lüler..

1907 ÜNİFEB - İTÜ Tanışma Yemeği

1907 ÜNİFEB İstanbul Teknik Üniversitesi, 15 Ekim Çarşamba günü düzenlediği tanışma yemeği organizasyonu ile yeni dönemin açılışını yaptı. Galata Köprüsü’ndeki Dersaadet Restoran’da gerçekleştirilen yemekte yeni üyelerin yanı sıra 1907 ÜNİFEB – İTÜ’ye emeği geçmiş eski üyelerin de katılımı dikkat çekici düzeydeydi. 96 kişinin katılımıyla gerçekleşen tanışma yemeğinde sessiz başlayan gece, şarkılar ve danslar eşliğinde devam etti. Aynı akşam oynanan Türkiye – Estonya maçı da hep birlikte izlendi. Gecenin sürprizi maçın devre arasında yaşandı. Samanyolu şarkısı ve maytaplar eşliğinde yemeğe katılan herkes 1907 ÜNİFEB Organizasyon ve Projeler Komitesi Sorumlusu Selçuk Gerger ve 1907 ÜNİFEB – İTÜ Örgütlenme ve Üyelik Sorumlusu Ceyda Ceran’ın doğum günlerini kutladı. 1907 ÜNİFEB İstanbul Teknik Üniversitesi'ne yapmış oldukları bu güzel yemek için teşekkür ediyor ve gelecek çalışmalarında başarılar diliyoruz.