6 Nisan 2009 Pazartesi

Talihsiz Eşleşme..

SON DAKİKA ... 1907 ÜNİFEB Lefter Küçükandonyadis Ligi'nde çeyrek final müsabakaları tamamlandı. Temsilcilerimiz İTÜ İhtiyar Heyeti ve İTÜ takımları adlarını yarı finale yazdırdılar. Kuralar Çekiliyor... 1907 Derneği'nde yarı final kuraları çekiliyor.. Takımlar : İTÜ İhtiyar Heyeti İstanbul Ticaret Üniversitesi İstanbul Üniversitesi İstanbul Teknik Üniversitesi Yapılan kura çekiminin ardından oluşan yarı final maçları..
İTÜ İhtiyar Heyeti - İTÜ İÜ - İTİCÜ

22 Mart 2009 Pazar

İTÜFEB deplasman yollarında !

Gençlerbirliği-Fenerbahçe Kayseri-Fenerbahçe Bursa-Fenerbahçe

Seri sona erdi...

Sene:2006 . Başkan:Mustafa Güngör . 1907 ÜNİFEB ilk İTÜ'lü başkanıyla tanıştı.Ayrıca iki başkan yardımcısının da İTÜ'lü olması bundan sonraki yıllarda birşeylerin olacağına işaretti.Nitekim; Sene:2007 . Başkan:İnanç Gülfidan . 1907 ÜNİFEB 2. İTÜ'lü başkanıyla tanıştı.Bir önceki dönemin başkan yardımcısı ve tribün komitesi sorumlusu olan İnanç Gülfidan başkan olmuştu.Arkadan gelen İTÜ potansiyeli de önümüzdeki sene başkan İTÜ'den olabilir dedirten cinstendi.Nitekim; Sene:2008 . Başkan:Yiğit Arman . Mustafa Güngör ve İnanç Gülfidan'dan sonra 1907 ÜNİFEB'in başında tekrar bir İTÜ'lü görmek çok şaşırtıcı bir gelişme olmamıştı. . Vee seri sona erdi.. . Yıl:2009 . Yeni başkanımız Kültür Üniversitesi'nden Necati Mete. . Her başkana olduğu gibi Necati Mete'ye de güvenimiz sonsuz.Kendisine 2009-2010 döneminde başarılar diliyoruz. . Son söz 1907 ÜNİFEB-İTÜ'lülerde; . Tayfaları dağıtsak, Yıldızları kaydırsak, Marmara'yı kurutsak, Yine başkan çıkartsak : )

18 Mart 2009 Çarşamba

1 Mart 2009 Pazar

Kaynaşma Yemeği !

Amaç nedir ? Kaynaşmak nasıl bir kavramdır ? İnsanlar birbirinden kopmuş mudur ki tekrardan kaynaşma sağlanmaya çalışılıyor ? Tanışmayı kabullenebiliriz, yeni arkadaşlar geldi ancak kaynaşma asla ve katiyyen kabullenemez bir durum. Bu konunun cevabını umarız ilgili kişilerden alabiliriz.
İTÜ'de yaşayan adamın Kampüs kafeyi bilmeme gibi bir lüksü yoktur heralde. Yemekleri lezzetli, ortamı itü için fazladır. Yurtlara yakın olması da göze cazip gelen olumlu yanı. Ancak bir dahakinde Vadi yurtları arkasındaki Mahsunlar'da veya güzel bir menemen organizasyonuyla kaynaştırabilirler arkadaşları. Mönü'de Tavuk veya köfte vardı. Acaba mekan sahibi bu konudaki hesabını ne yönde yapmıştır. Tavuk mu fazla köfte mi, yoksa ikisinden de eşit sayıda mı. Fazla sayıda olmayacağı kesin. Keşke en baştan organize edilseydi de herkes 1 çeşit söyleseydi, mekan nasıl bir kaos içine girerdi kimbilir. Ancak ana yemeklerin önüne çıkan bir lezzet bizlerle birlikteydi o akşam, salata. Etinden mi sütünden mi bilinmez damağımızda kaldı tadı. Üç aşağı beş yukarı 62 kişi vardı mekanda. U düzeni ortada oturan insanlar için sıkıntı oldu. Aynı anda 3 kişi tuvalete kalksaydı 1 tanesi kaderine mahkum olabilirdi. Yemek sonrası 2 slayt gösterildi. Dipnot olsun gelen arkadaşların yedim kalktım yapmaması için slaytlar özellikle sona saklandı. Ses düzeninin yetersizliği ilk flashda sıkıntı yarattı. Bendeniz web Sorumlusu'nun acemiliği 2 flash'ı arka arkaya açmasına dolayısıyla sesin yankı yaparcasına kulak tırmalamasına neden oldu. Ancak ardından gelen slayt ilgiyi yeterince çekti. Acemilik yerini güzelliğe bıraktı. Sokaktan geçen milyonlar alkışlarını esirgemedi. Ama bu slayttan en büyük ekmeği Incubus yedi. Love hurts parçası 70 milyonun diline dolandı. Yemek sonrası uzun sohbetler edildi. Ardından Taksim Nevizade'ye geçilerek daha önceden ayarlanan mekanda yerler alındı, biralar yudumlanmaya başlandı. Uzun süren gece amacına ulaştı. Herkes mutlu ayrıldı.. Daha nice organizasyonlara, birlikte mutlu günlere... Özel Not : Beni bu bloga kura ile de olsa seçen sevgili İTÜFEBBLOGSPOT yönetimine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılar.. OHA 319 - Vadi

Blog'a İşçi Alımı

Tarafımıza gelen,yüzlerce başvuruda bulunan herkese teşekkür ederiz fakat yaşanan krizden dolayı sadece 1 yazar alabiliyoruz bloga.Evet başvuruları incelemeden yaptığımız kurada çıkan isim Orhan Kuşçuoğlu. Kendisinin bloga çok şeyler katacağına eminiz. Blogda yeni dönemimiz hayırlı olsun. Sevgiler, İTÜFEBBLOGSPOT Yönetimi

17 Şubat 2009 Salı

" Çocukken 1907 ÜNİFEB'liydim."

1907 ÜNİFEB - İTÜ'lüler İTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin'i ziyaret etti.(Sağdan Sola:Görkem Önen,Feyza Uğurlu,Muhammed Şahin,Hande Müyesser,Turhan Yalçın,Orhan Kuşçuoğlu,Turhan Çervat,Burak Berkol,Ceyda Ceran,Bertan Akkan) Ziyarette ilk önce söz alan Turhan Çervatoğlu rektöre tribünde yaşadıkları sıkıntıları,çekirdekçi tayfanın tribünleri ele geçirmelerinden korktuklarını,bilet kuyruklarında yaşadıkları kargaşaları,özellikle Tozkoparan dışındaki grupların pek yardımcı olmadıklarını ve Maslak Kampüsü'nde de bilet satışı yapılmasını istediklerini dile getirdi. Rektöre tek tek fakültelerdeki durumu rapor eden Çervatoğlu Uçak-Uzay fakültesinin 1907 ÜNİFEB'teki en etkin fakülte olduğunu vurguladı. Turhan Yalçın da Çervatoğlu'na katılarak;rektörü bazı maçlar için Maslaktan kaldırdıkları servislerde yol üzeri nde evine bırakabileceklerini ekledi. Rektör Muhammed Şahin de 1907 ÜNİFEB'in çalışmalarını takdir ettiğini;çocukluktan beri ÜNİFEB'e sempati duydupunu ve ÜNİFEB'teki gelişmeleri takip ettiğini söyledi. Bundan sonra Maslaktan kalkacak servislerden otopark parası alınmayacağına dair söz vererek,eve bırakma teklifine sıcak baktığını iletti ve bundan sonraki çalışmalarında 1907 ÜNİFEB'e başarılar dilediğini söyledi. Haberi 1907 ÜNİFEB Forumlarında görmek için buraya tıklayın lütfen.

2 Şubat 2009 Pazartesi

Ligden Görünüm..