31 Mayıs 2008 Cumartesi

Zapatista'ya bir darbe daha !

.
Sonucu merakla beklenen Lacivert-Zapatista maçını Lacivert 3-2 kazandı.
.
Maçın ilk bölümlerinde iki takm da temkinliydi.Bu bölümlerde top ortasahada sıkışıp kaldı ve takımlar oyunu açmakta zorlandılar.
.
Maçın 20.dakikasında Turhan Çervatoğlu sahanın Ayazağa köyüne yakın tarafında çizgiden kullandığı serbest vuruşu orta-şut karışımı bir şekilde gönderdi ve top kimseye değmeden ağlarla buluştu.
.
Ardından maçın 28.dakikasında bir Zapatista'lı tarafından kaleye yaklaşık 20 metreden çekilen şutta top Lacivert takımdan Bertan Akkan'a çarptı,kaleci Seçkin Çelik kontürpiyede kalınca Zapatista takımı 2-0 öne geçti.
.
Dakikalar 41'i gösterirken Taylan Kallı topu sağ kanattan aldı 2 kişiyi çalımladı,kaleciyle karşı karşıya kaldı ve sert bir şutla topu Zapatista'nın ağlarına bıraktı.Bu golle Lacivert'te tekrar yaşam belirtileri ortaya çıktı.
.
52.dakika sahanın Ayazağa köyü tarafından Bertan Akkan tarafından yapılan ortada Uğur Avcı Selim Karakaya'yı şaşırtarak topu elinden kaçırmasını sağladı ve topu Deivid'in Sevilla ağlarına bıraktığı şekilde Zapatista ağlarına bıraktı.
.
Artık maç 2-2 olmuştu.Bundan sonra yine takımların temkinli oynaması beklenirken iki takım da geriye yaslanmadı ve gol arayışına içine girdi.
.
Dakikalar 57'i gösterirken Zapatista cezasahası içinde yaşanan bir karambolde Baron topu bombeli bir şekilde kaleye göderdi.Herkesin bakışları içinde top direğe çarptı ve ağlarla buluştu.
.
Bundan sonra Zapatista'lar bastırmaya çalışsa da zaman yetmedi ve Lacivert'ler için kabus gibi başlayan gece zaferle sonuçlandı.
.
Genel olarak zevkli bir karşılaşma olmasa da takımların verdiği mücadele takdirle karşılandı.
.
Ayrıca maç sonrası Zapatista'lı ve Lacivert'li taraftarlar ve oyuncular Okan Şamiloğlu'nun doğumgününü Brezilya usulü kutlayıp dostluk mesajları verdiler.

Hiç yorum yok: